martes, 26 de noviembre de 2013

De nou, JIGGING


Molts mesos havien passat fins que, de nou, vaig tornar a tindre picades a jigging.

De fet, ja ni m’ho plantejava, les canyes de jigging les usava per a curricà de fons que m’estava donant més resultat, però a partir d’aquest estiu, la confiança en l’especialitat que sembla que millor se me dona, el jigging, torna amb força i a il·lusionar.

I torna d'una manera inesperada. Aquest mes d’agost, el mes normalment més dolent per a la pesca, enguany va ser l’excepció i els meus companys i jo tinguerem la sort de tocar
palometons, algun d’ells, a jigging. Doncs bé, en una d’aquelles vaig tindre alguna picada baix que es va convertir en una captura que no m’esperava, de nou, un déntol a jigging.Passaven els mesos i seguiem amb alguna captura, doraos i, sobretot, la meua parella preferida del jigging, verderol+déntol. Impressionant de nou el verderol, que tenint un pes similar al del déntol, em va costar com tres vegades més de pujar al caiac. Uf, cada vegada està costant-me més aconseguir-ne algun per temporada. La tardor se’ns va i amb ella les majors possibilitats de captura. Llàstima que no apareguen més perquè a jigging són un espectacle.

Per rematar, una espècie preciosa com és la del rei mero. Una pena que siga tan complicat pillar-ne algun de talla per on ens menejem en caiac.

Salutacions.

 
 


   
 
 
 

6 comentarios:

Pedro dijo...

Eres un crack marcos . mai mos deixes de impresionar.

Pasaor dijo...

Que máquina Marcos, y esa parejita si que esta muy chula.

Ese mero que bonito es, si yo pillara uno...

Al leer tu entrada, pues me has animado para retomar de nuevo el jigging y el curricán de fondo si las redes lo permiten.

Un saludo máquina

Roni dijo...

que buenas piezas marco,,una lastima que el mero ese no sea de mayor porte

JAIMITO AGULLÓ AZUAR dijo...

Marcos que razon tienes cada temporada se pone mas dificil, que buen doblete, meros quedan muy pocos por nuestro arco mediterraneo suerte con ellos.

pescaatot dijo...

Muchas gracias por vuestros comentarios, dentro de poco, publico una nueva entrada con el resto. Saludos.

pescaatot dijo...

Jaime, por nuestra zona, los dos que he pillado eran pequeños, para indultar. A ver si por fin consigo pescar alguno entrado en kilos y me entero del sabor que tienen...