viernes, 1 de abril de 2016

TRAVESSIA ALGEMESÍ-SUECA


Aquesta vegada li toca el torn al paleig. Es llança una proposta des del grup de col·legues del Kayak Sailing per a fer una travessia de 10 kilòmeters  pel nostre Riu Xuquer i en pocs dies ja estàvem a l'aigua.

El dia elegit el dia 25 de març Divendres Sant. Les previsions meteorològiques eren perfectes, Sol, bona temperatura i vents portants.

Tot segons lo previst. Deixem un cotxe al lloc d'arribada, a l'assut de Sueca, i la resta de cotxes amb els caiacs, tots cap a "La Xopera", a Algemesí.

Un esmorzar sota uns eucaliptus per a carregar piles i tots cap a la rampa d'eixida.

Un contratemps en forma de punxada a un dels dos caiacs unflables que portavem es solventa amb la proposta de Jose de portar, contra natura, la seua filla Luna al "maleter" del caiac Midway. La veritat és que aguantava molt be malgrat els intents de les dues germanes de ficar a prova l'estabilitat amb unes bones lluites de palades d'aigua ben fresca que ben a punt van estar de doblar el Midway, ajaja.

Paco muntava per primera vegada a un vell caiac que va ser molt difícil de controlar en aquestes aigües manses. Sembla més bé un caiac d'aigües ràpides.

En resum, un passeig molt relaxant i bonic, un poc diferent.

Ja en ment una altra travessia una mica més llarga i aigües amb una mica més de corrent.

Espere que us agrade el vídeo que he preparat.
També donar les gràcies a Agustín "Capitán Kayak" per oferir-se a fer-nos unes bones fotos, alguna de les quals les penge en aquesta entrada.

Salutacions i fins a l'altra.
 

 
 
 

 


5 comentarios:

Raspacejo dijo...

Buen paseo te pegaste Marcos. El día inmejorable.
Saludos.

jack dijo...

Que día mas bueno y que relax, un saludo.

EsPesca.es dijo...

Hola que tal?

Antes de nada enhorabuena por el blog, ofrecéis gran información y difusión de la pesca!

Mi nombre es Manuel Fernández y soy el gerente de la web wwww.espesca.es y del blog www.todoparalapesca.es

El motivo de mi correo es comentaros si estaríais interesados en realizar algún tipo de colaboración entre webs y/o blogs, añadiendo algún enlace a la sección de webs amigas etc incluso colaborando mutuamente en algún post para darnos mayor difusión.

Si tenéis alguna otra propuesta haganosla saber y lo vemos mi correo es espesca.es@gmail.com

Un saludo y gracias de antemano!

Buena pesca!!!

Unknown dijo...

Manuel, muchas gracias por el comentario.
Esta es un blog, como ves, muy exclusivo de pesca y vela en kayak. Sus enlaces son también de colegas con pesca en kayak, normalmente sin ningún tipo de publicidad. Saludos.

EsPesca.es dijo...

Ok, entendemos vuestra decisión, de todas formas estamos para lo que necesitéis, un saludo compañeros y... buena pesca!!!