viernes, 21 de octubre de 2016

VIDEO LLAMPUGUES A SPINNING EN CAIAC


Després d’alguns anys pescant amb caiac, a la fi he pogut gaudir d’un gran dia rodejat d’aquesta espècie, a més a més, sense pràcticament ninguna embarcació al meu voltant, cosa que s’agraeix a l’hora d’intentar fer bé les coses.
Jornada en la qual primer em vaig divertir amb les bacoretes a jigging i, en calfar el sol, aparegueren les nervioses llampugues.
Mai havia pescat llampugues a spinning, sols alguna a curri i jigging. Pero la veritat és que aquesta jornada pescant-les en superficie serà una de les que em queden en la memòria. Recomane que, aquells que les busquen a curri o bé amb carnassa, que, si tenen l’oportunitat, ho intenten a spinning, encara que sé que no és fácil pillarles en quantitat i relativament paradetes. I recordar que, sobretot, molt de compte amb aquestes llampugues per dalt del caiac, més val que ens caiga alguna a l’aigua que no que ens clavem alguna ancoreta.

Us deixe amb un xicotet video de la jornada.

Salutacions.







2 comentarios:

agustin v g dijo...

marcos , madre mia , no se te resiste ninguna modalidad amigo , estas hecho todo un maestro , enhorabuena por esas estupendas capturas y mil gracias por compartirlas .

un fuerte abrazo
agustin v g

pescaatot dijo...

Agustin, muchas gracias. El blog debe tener colorido y estas llampugas lo decoran bien. Saludos y un abrazo, amigo.