jueves, 18 de mayo de 2017

JORDI, TOT UN TOTTERRENY


Us presente al meu amic Jordi.

El vaig conèixer de casualitat un dia de pesca en El Saler i posteriorment en Motilla. Més tard em vaig assabentar que era de la meua ciutat i veí, jeje. En fi coses que ja no són tan rares al món de la pesca en caiac.


Aleshores, les seues eixides de pesca es centraven a buscar algun cefalòpode a l'hivern i una mica de pesca costanera a la recerca de sorelles, palometes, espetons, tallahams, etc quan pujava la temperatura. Peix incolor que dic jo, vaja.


 A poc a poc es va integrar en el nostre grup de pesca a la zona i el seu afany per aprendre coses a força de preguntar, llegir i practicar ha anat millorant els seus resultats fins al punt de ser ja una bona referència o roda a seguir.


Ja practica moltíssimes modalitats de pesca aconseguint molt bons resultats com la pesca d'una preciosa serviola, llampuga, pesca de bonitols a curricà i spinning, pesca fondejada a la recerca de les orades salvatges i últimament s'està consagrant com un bon pescador de dentón a vinil. Potser li està costant una mica més la captura d'algun llobarro gros però bons mestres no li falten i prompte ho aconseguirà de segur.

També, com podeu veure en el video adjunt té afició al Kayak Sailing, on està encara fent els seus primers pinets però  aquest estiu amb una mica més de pràctica podrà controlar bé el seu Disco a vela.

En fi, un gran aficionat, esportista i respectuós amb el medi.
Jordi, ens veiem en el mar o en el bar en els nostres esmorzars de finde amb la penya.

Enhorabona amic i a seguir com eres.
Salutacions.
"Pescaatot"








2 comentarios:

Ze0n dijo...

Hola pescatoot, lo primero felicitarte por tu blog, muy bueno. Veo que llevas años en esto de los kayaks y queria saber si hay alguna forma de contactar contigo (email por ejemplo) para hacerte unas preguntas sobre el Disco+.

Gracias de antemano y un saludo.

Unknown dijo...

Si, Ze0n, Jordi y yo quizás te podríamos ayudar.
pescaatot@gmail.com
Saludos.